Calitate
Promptitudine
Profesionalism

De-a lungul timpului, firma noastra a devenit treptat o prezenta tot mai pregnanta pe piata interna a productiei de prelate pentru camioane, fapt motivat de calitatea, promptitudinea si profesionalismul lucrarilor executate.

Gama foarte larga de servicii, dorinta de a pastra aceleasi standarde pentru produsele oferite, preturile competitive, echipa de specialisti care isi aduc aportul pentru a imbunatati calitatea lucrarilor, precum si promptitudinea executiei, reprezinta doar cateva dintre beneficiile de care se bucura clientii nostri. Utilizam materiale de cea mai buna calitate, experienta profesionistilor in domeniu reusind sa ofere solutii competitive la solicitarile clientilor, in functie de tipul de produs dorit. Specialistii nostri se straduiesc sa puna in practica ideile si cerintele beneficiarilor, pentru ca acestia sa fie pe deplin multumiti.

Adepti ai lucrurilor perfectioniste, acordam aceeasi atentie oricarui produs realizat, indiferent de marimea lucrarii, de amplasarea sa, sau de beneficiarul acesteia. Satisfacerea clientului nostru reprezinta scopul primordial dupa care ne ghidam. Precizia executiei, atentia deosebita aratata celor mai mici detalii, fac ca produsele noastre sa fie de cea mai buna calitate, si totodata sa se bucure de aprecierea si fidelitatea clientilor nostri.

Totodata, preturile practicate de noi, in calitate de producator, sunt competitive si flexibile, in functie de complexitatea lucrarii, lucru motivat de dorinta de a stabili un raport optim intre calitate si pret.

Printre alte facilitati acordate clientilor nostri se numara garantia acordata fiecarei lucrari, precum si serviciile de intretinere si service a produselor executate. Totodata mobilitatea echipelor noastre asigura realizarea in timp optim a produselor comandate, chiar in locatia dorita de beneficiar.

Avand in palmares un numar impresionant de lucrari, am colaborat de-a lungul timpului cu firme de prestigiu.

CALITATE

Pentru ca vrem sa fim cei mai buni, lucrarile noastre au o calitate deosebita, fapt conferit de:

  • Materiale si accesorii de ultima ora
  • Atentia deosebita acordata lucrarii
  • Aportul specialistilor in domeniu
  • Detalii verificate cu minutiozitate

PROMPTITUDINE

Pentru ca vrem sa fim cei mai buni, timpul de executie a lucrarilor este minim. Luand in considerare necesitatile clientului, firma are disponibilitatea de a optimiza termenele de realizare a produselor.

PROFESIONALISM

Pentru ca vrem sa fim cei mai buni:

  • Echipele noastre sunt alcatuite din oameni bine pregatiti
  • Lucrarile sunt supervizate de specialisti in domeniu
  • Utilizam experienta acumulata
  • Oferim servicii complete si de calitate pentru a castiga astfel fidelitatea clientilor.
  

Modalitati de Contact

Sos. de Centura 1, Hala C1
Jilava, Judetul Ilfov

Telefon 1: 0744 300 869

Telefon 2: 0749 287 800

Fax: 021 369 3149

E-mail: office@prelate-activ.ro

  
2011. All rights reserved.
SC SPG PRELATE ACTIV SRL J23/2677/2009 CUI: 26272360
Web solution provided by Tempestada International Ltd.